KJOLEMERKE VERKEN JEG, ELLER INSTAGRAM FÅR NOK AV..

Foto: Max Barel

Du har sikkert allerede hørt om Réalisation Par? Kjolemerket alle It Girls begynte å gå med for vel 2 år siden, og som fortsatt fyller instagram-feeden til moteinteresserte verden over. Jentene bak It-kjolene er også jenter med noen av instagrams beste feeder; nemlig mitt Australske girl crush Alexandra Spencer, og hennes venninne Teale Talbot.

Jeg kjenner godt til Alexandra fra mine år som stylist i Australia, da vi jobbet på shoots sammen. Alexandra har alltid hatt den råeste stilen, og hennes blogg kommer for alltid til å være en av de originale, som jeg klikket meg inn på når blogging først ble en ting. Jeg var derfor aldri i tvil om at merket hennes kom til å bli en favoritt, og hoppet online med engang merket launchet.

Selv etter et par år på markedet kommer disse jentene stadig med nye variasjoner av kjoler og topper i de herlige silkekvalitetene. Verken jeg eller resten av fanklubben deres, ser ut til å gå lei av de korte sommerkjolene, eller toppene jentene designer.

Både min røde og blå variant av Alexandra kjolen er en garderobefavoritt, og er stadig i kofferten når jeg skal til varmere himmelstrøk. Kjolene brukes både som kjole eller kimono, igjen og igjen <3

Foto: Max Barel

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *