5 TING SOM GJØR SOMMEREN LENGER

Selv om de fleste av oss for lengst er tilbake til hverdagsrutiner og neste ukes værmelding tyder på at sommeren kanskje er slutt for denne gang, er det ingen grunn til å gi slipp på sommeren helt enda. Som et sommermenneske vet jeg å skvise det meste ut av den korte sommeren vi har her til lands. Jeg tar nemlig med meg sommervibber langt inn i høsten. Her er mine triks:

1. Kjøp deg en deilig romspray med duften av sommer. For meg er sommer allting kokosnøtt og jeg digger derfor Yoga Dream Spray fra inmotion i duften California Dream. Den herlige miksen av koksnøtt, sitrus og blomster fra Hawaii gir leiligheten min beachfølelsen selv på de tyngste regnværsdagene.

2. Duften av solkrem er jo selve feriefølelsen. Og jeg lover deg smører du deg med et digg kokosnøtt body butter året rundt skal det mye til å bli kvitt sommerminnene. Min favoritt er Coconut Body Butter fra The Body Shop.

3. Kjøpe deg en palme, så har du det tropisk inne selv når bladene faller ute.

4. Ikke pakk bort sommerkjolene. Bruk de over jeans, så har du friske sommerprint og herlige farger i garderoben selv om gradestokken faller.

5. Kjøpe et duftlys som tar deg rett til beachen. Maison Margiela har i sin Replica serie et duftlys med navnet Beach Walk, og når du brenner dette lyset er det akkurat den følelsen du sitter igjen med.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *