ASIA NESTE STOPP…

I dag var det opp 4:30am etter at jeg i kjent stil pakket til midnatt – jeg lærer aldri. Men kofferten ble i hvert fall pakket og med kun 21 kg?! – jeg skrøt på Insta av at jeg er blitt minimalist. Helt til jeg etter 20 minutter på flyet husket hvorfor jeg trenger så mange skift – (ikke er minimalist) tre sjokolade flekker på genseren etter å ha kost meg med superfood sjokoladen min.  Så tror det blir siste gang med 21 kg på tur. Turen fra Gold Coast til Singapore tar 8 og en halv time. For å slippe en togtur til Brisbane der flere flyselskaper flyr til Singapore booket jeg turen med det eneste flyselskapet som flyr mellom Gold Coast og Singapore nemlig; Scoot. 8 og en halv time på Scoot blir veldig kjedelig, det finnes ikke filmer etc. Så mitt Australske Elle er lest fra perm til perm og jeg har hørt alt jeg hadde av nedlastede podcaster. Så hot tips; husk underholdning om du noen gang flyr Scoot.

Selv om jeg har hevet innpå 3 kaffer i løpet av dagen begynner jeg å kjenne at jeg har sovet svært lite det siste døgnet, og det hjelper heller ikke at det er tidsforskjellen mellom Singapore og Australia..

Men selv om jeg gikk litt i søvne her på kveldingen klarte jeg og lokalisere et populært Acai bowl sted samt norsk sjokolade for de som er på tur gjennom Asia og savner norsk sjokolade. Alt finner du på Haakon Superfoods & Juice på 313 @Somerset!! Thank me later <3

Nå skal jeg få meg litt søvn, i morgen er det fullt program. Kom gjerne med Singapore tips om du har noen..Selv om jeg har bodd her begynner det å bli en stund siden og det dukker jo alltid opp nye og spennende steder..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *