ELLE SOMMERFEST!!

I går var det duket for årets fest i Oslo, nemlig årets ELLE´s sommerfest! Etter å ha jobbet i magasiner, som frilans og nå også som influencer her i Norge har man opparbeidet seg et stort nettverk i bransjen, og ELLE festen blir en herlig catch up med kollegaer, samarbeidspartnere, sjefer og klienter. Jeg startet dagen med en digg frokost og hudpleie arrangert av det fantastiske ELLE teamet for å få fest glow´en sammen en herlig gjeng jenter. Etterpå bar det hjem for å ta seg en dusj, fikse hår og ta på seg litt festsminke. Jeg har jo hatt jet lag denne uken, så posene under øynene var ikke fest klar. Heldigvis var Jeanette Gjerde Olsen;  en av de flinkeste jeg kjenner på hår og sminke i bransjen på plass på pre-partyet. Vi har gjort utallige shoots sammen, så hun touchet meg litt opp utover kvelden.

Jeg har løpt mye i hæler i mitt liv, selv om jeg for øyeblikket liker en mer laid back stil. Spesielt i perioder hvor jeg jobber og styler mye, funker jeg bedre når jeg holder meg litt nøytral selv. Da blir det mye baseplagg og digge sko – ja Vans i alle fasonger. Uansett min egen stil elsker jeg jo mote og researcher designere på daglig basis på grunn av jobben min, så når jeg skal pynte meg liker jeg å slå til Jeg har elsket Zimmermann siden min aller første moteuke som faktisk var i Sydney, hvor jeg så Zimmermann. Zimmermann har vokst mye siden den gang, og er nå svært populært langt utenfor Australia. Merket selges nå også i Norge, YES!!

Så siden det var ELLE fest var tiden inne for å pynte seg; det betyr hæler og favorittkjolen.  Jeg var så heldig at Zimmermann  lot meg danse i yndlingskjolen min på årets ELLE fest, tusen takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *