IBIZA MINUS PARTY

Når man sier man skal på ferie til Ibiza tror de fleste at man skal danse til 6 am hver morgen. Noe man selvfølgelig kan på Ibiza, men lov meg selv om du vil danse hele natten, må du få med deg den rolige siden av øyen også. Jeg har vært på Ibiza ved to anledninger, og den andre gangen droppet jeg helt party Ibiza og gikk for en såkalt påfyll ferie. Ferden gikk derfor bort fra turistgryten sør på øyen, og jeg rettet kursen mot den nordlige delene av øyen. Her kan du i høysesongen finne ensomme klipper hvor du kan tilbringe dagen med medbrakt vannmelon og andre tropiske herligheter fra den lokale fruktsjappen. Starte dagen med å stupe ut i det krystallklare vannet og nyt en god bok fra klippene. På kveldene finner du på denne siden av øyen restauranter med menyer du like gjerne ville funnet på en retreat. Skal du bo på denne siden av øyen krever det at du har leiebil, da det er litt avstander fra de små tettstedene til klippene og havet.

Et av stedene du må sjekke ut om du vil ha en bit av det roligere Ibiza er den lille landsbyen San Juan her finner du noen av mine favoritter:

The Giri Residence – verdens herligste boutique hotell som er et lite stykke Bali i den koselig landsby San Juan.

The Giri Café – restauranten som ligger vegg i vegg med hotellet er et must om du stikker innom San Juan. Her er ikke bare maten fantastisk men interiøret er også on point! Restauranten har et kortreist fokus, så smaksløken kommer ikke til å klage på herlighetene dette kjøkkenet tryller frem fra frokost til middag.

Markedet –Husk å få med deg markedsdagen i San Juan. Både om du er ute etter noe nytt tilbehør til feriegarderoben eller noen spanske delikatesser.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *