FÅ DRØMMEKJOLEN I SAINT-TROPEZ

Husker dere drømmekjolen jeg fikk låne til ELLE festen tidligere i sommer?

Du har kanskje allerede fått det med deg gjennom instagram,  men for noen uker siden var endel it-jenter på en av favoritt feriedestinasjonene mine for å feire åpningen av en flunkende ny Zimmermann butikk i selve Saint- Tropez.  Jeg elsker å drømme meg bort i de fantastiske butikklokalene til både Chanel og Dior i Saint – Tropez, så at jeg nå også kan få hjerter i øynene hos favorittdesigneren min Zimmermann mens jeg nyter livet på den franske rivieraen, er en fashionistas drøm.

Så om du skal til Saint- Tropez i sommer har du nå fått et rykende fersk shopping tips. Zimmermann ligger i; 58 Rue Francois Sibilli. God shopping <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *