EN ORGANISERT HØST <3

Lekker stripete journal, kr 240.

Jeg vet at mange enda er på sommerferie eller har sen ferie. Men det er noen som skal tilbake på jobb i morgen etter en lang sommerferie, og andre som ser august komme med stormskritt. Personlig synes jeg ferie blåmandagen og høsten alltid blir litt bedre om jeg har freshe notatbøker, gjerne en ny lekker agenda, og et skrivebord med delikate skrivesaker i vente. Inspirasjonen kommer lettere og det føles enklere å ta tak på høsten når omgivelsene mine er organisert og stilfulle.

Jeg digger Celine Polden sin nettbutikk Papercrush.no , her går drømmene mine om lekre notatbøker og et skrivebord som bugner av lekre skrivesaker i oppfyllelse.

Så om du trenger å starte blåmandagen eller høsten din på riktig fot anbefaler jeg en shopping runde på Papercrush sin nettside <3 // instagram @papercrushoslo

Notatbøker fra kr 150// Xo notatblokk kr 85.

Agenda med utallig inspirasjon og nyttige ekstra, kr 480.

Pouch til småting, kr 320. Blokk med inspirasjon, kr 120.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *