HELG <3 OG ALLE UKENS TIPS..

Selv om jeg er en morgenfugl er det jeg elsker mest med helgen at jeg kan krype tilbake i sengen med kaffekoppen og en bok, avis eller noe jobbrelatert jeg leser på..(ja jeg elsker jobben min og det jeg driver med, så jeg lar meg gjerne bli klokere og inspirert innen det jeg jobber med i helgene). Det har skjedd mye denne uken så tenkte jeg skulle gi dere noen ukes tips …

Jeg begynner med kino..

Denne uken så jeg Kissed By God en dokumentar/surfefilm om surferen Andy Irons som døde av hjertestans for endel år tilbake. Konen hans var åtte måneder på vei da han døde og er en av menneskene som har gjort denne flotte, triste men viktige filmen mulig. Det tar opp tabuer som depresjon og stoffmisbruk som dessverre var en del av Andy sitt liv i tillegg til å være en av verdens beste surfere. Sjekk ut @andyironsfoundation.

Blomkål..

Altså når folk sier de lager amazing blomkålspizza som er like god som vanlig, så blir jeg litt sånn – really? Det tror jeg ikke på. Men jeg tror kanskje bitte litt på de likevel, for i dag har jeg spist sprø bbq blomkåls chuncks som var dyppet i en digg tomatsaus. Så blomkål kan vist bli alt mulig digg, og sikkert pizza også.

Interiør..

Kanskje det er en slags krise (blitt voksen?), men jeg har seriøst teppe, pute og plante dilla. Jeg sitter og sikler på interiør på instagram. Jeg elsker Cali meets Marokko, hvitt hvitt hvitt, lin og lin, med en kaktus i hjørne og strå lamper i taket og hauer med Marokkanske tepper.. Så jeg vil gjerne på shopping tur til Marokko – noen som vet hvordan man frakter alt stæsj med seg hjem?

Bruk bena..

Endelig er helsen tilbake, men det tok seriøst ca to uker med halsbetennelse først, så bihuler og snufsing. Når man er vant til å jogge fem – seks ganger i uken tar dette på humøret. Men jeg har lært meg at helsen kommer først, og at jeg ikke skal ta løpefart før jeg er sikkelig frisk. Men den siste uken har jeg derimot gått overalt; til avtaler, butikken, ærender etc… Lover man får litt happy hormoner av det også. Nå er løpeskoene på igjen  – og jeg setter så sykt pris på helsen min, den er virkelig alt!

Og selvfølgelig ansiktsoljene jeg har fått dilla på, for glød, men de skrev jeg om forrige post <3 så sjekk den saken ut om du er liker skjønnhetstips.

Ha en herlig helg da, det blir mer blomkål og interiør poster fremover lover…

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *