FOTO, YOGA OG SURFE RETREAT

Hørt om Nordic Retreats? Om du vil bli en bedre fotograf, få prøvd deg på surfing, og samtidig dyrke litt yoga over 3 dager med workshops i fantastisk og vill natur med en gjeng med inspirerende mennesker sulten på å være kreativ og sporty.. da burde du sjekke ut Nordic Retreat sin neste retreat på Stadlandet fra 14 – 17 september. Jeg skulle gjerne dradd til denne naturperlen, og gjort tingene jeg liker best – å være ved havet, surfe og ikke minst kunne style rå bilder, men jeg har dessverre andre planer den helgen. Men det har kanskje ikke du?

…Så har du lyst å ta deg en lang weekend, lære noe nytt, være kreativ, sporty og kanskje ikke har noen å reise med.. Da bør du sjekke ut denne retreaten … www.nordicretreats2018.com

Kos deg!!

Bildene tilhører Nordic Retreats

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *