Tusen takk <3

Instagram er for meg et mood board og inspirasjon til alt fra; styling, ferier, interiør og trening + +. Og siden jeg også vil at min Instagram skal være inspirerende for dere er jo den et bildedryss av reisebilder, hav/surfekulturen, solnedganger, og andre crush jeg har; enten det er crush på natur, interiør eller mote. På Instagram ser man ofte ikke timene eller årene som ligger bak menneskene sine drømmer, de uglamorøse arbeidsdagene, eller netter på flyplasser i fremmede land. For selv om jeg har mange dager jeg kniper meg i armen for hvor heldig jeg er som kan være kreativ hver dag, og elsker det jeg gjør, er det også dager jeg tenker hvorfor jeg ikke for en gangs skyld ikke holdt meg til det stabile livet som var litt mer A4.

Jeg har falt mange ganger, men drømmene mine, og at jeg stadig bygger nye drømmer når jeg når målene mine gjør at jeg aldri gir opp på å utvikle meg og ha drømmen min. For livet er alt for kort til å ikke drive med det du elsker, eller leve etter hva samfunnet synes er et perfekt liv. Jeg lover deg om du vil noe, så får du det til! Men det er bare så utrolig koselig når man kan være en god Instagram gjeng som alle heier på hverandre, og gir en denne girl poweren. Og det var dette sparket jeg håpet å gi noen da jeg postet søndagens Instapost, så da klemte alle de fine kommentarene hjertet mitt skikkelig.

Og selv om sosiale medier ofte får kritikk for å være overflatiske etc, så føler jeg heller det motsatte etter søndagenspost.

Om dere ønsker flere mer karriere relaterte poster fra meg både her og på Insta – send meg gjerne en PM eller kommentar så skal jeg lage litt innhold på dette!

Dere er best <3

#girlpower #dreambig

2 Comments

 1. Jaa karriererelatert innhold hadde jeg satt stoor pris på <3 Heia oss!! #girlpower

  1. Cecilie Mevatne

   Hei Linda,

   Kult så gøy, denne kommentaren er alt som skal til for at det blir mer av dette <3
   Takk Linda og jaaaaa #girlpower!!
   Ikke lev andre sin drøm lev din – always <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *