HØSTENS BESTE HELGEKOS TIPS <3

Sommeren er over og selv om jeg for øyeblikket er på andre siden av kloden vet jeg at høstløvet faller i Norge, og kveldene er mørkere og kjøligere i kontrast til tropevarmen som herjet i sommer..

Men etter en hektisk sommer med mye fest og moro, og farting kan det være litt digg å roe litt ned på helgene.. Her er mine 7 tips for rolige september helger <3

  1. Noen ganger kjennes det som jeg tenker kreativt, styler eller skriver 24/7, så selv om jeg ikke eide tv på et år og klarer meg fint uten er min guilty pleasure Netflix. Om du ikke har sett; To All The Boys I Loved Before..do it!! Og jeg kan nesten garantere deg crush på Peter Kavinsky – eller jeg kan garantere det.
  2. Dra på kino enten du drar alene, med en venninne eller kjæreste etc… Det er en egen ro ved å dra på kino. Akkurat nå er filmen øverst på kinolisten min; Crazy Rich Asians, som er spilt inn i mitt tredje hjem Singapore. Filmen er en stor snakkis akkurat nå, så jeg tror den er veldig bra!
  3. Lag deg golden milk hjemme. Hjelper med å beholde sommergløden og styrker immunforsvaret!!
  4. Legg deg i badekaret med masse digge duftlys. en herlig skrubb og litt behagelig musikk. Hjemmespa på sitt beste!!
  5. Sett av tid til å nyte kaffekoppen i sengen på morgenkvisten, lese et magasin eller en avis, og ta dagen som den kommer.
  6. Prøv å finne et gårdsmarked, så du kan kjøpe kortreist frukt og grønnsaker for den kommende uken.
  7. Og selvfølgelig unn deg en bukett med friske blomster <3

Nyt september <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *