Airbnb DRØM <3

Jeg elsker jo å dele reisehemmeligheter med dere, og forrige helg fant jeg drømme Airbnb´en.. Jeg er veldig ofte på hoteller eller leier hus/villaer med venner når jeg er på reisefot, så jeg er faktisk litt virgin på Airbnb. Men not anymore…jeg er solgt etter forrige helg!

Vacay.co er derimot ikke din standard Airbnb opplevelse. Her er alt fra interiøret, velkomst-mappen, den lille overraskelsen i kjøleskapet, linsengetøyet og selvfølgelig logo-morgenkåpene gjennomtenkt. The Pool House har sjel, så selv om det yrer av interiørherligheter i det lille pool huset føles det aldri kaldt eller upersonlig bare ekstra lunt. Jeg gikk faktisk for mye take-away og uber eats under oppholdet,  så jeg bare kunne nyte leiligheten og roen maks. Morgenbad i bassenget, frokost med utsikt mot det turkisblå bassenget, x-antall kaffekopper og vintage bøker, Netflix i den romslige velursofaen, og selvfølgelig bålpanne kos.. Jeg skal tilbake her!! Og Hannah som driver stedet er verdens søteste. Kremt jeg ringte henne for å spørre en liten how to få fyr på bålpannen siden jeg nødig ville gjøre noe feil, så ja det ble bålkos selv om det hadde regnet hele dagen. Jeg elsker weekend turer hvor jeg kommer hjem mer inspirert til å være kreativ, har fått påfyll og har et større smil om munnen. Vayca.co er et slikt sted.

Vacay.co Airbnb´en ligger på Sunshine Coast. Flyr du til Brisbane eller er på Gold Coast når du er Down Under må du sjekke denne perlen ut <3 Instagram: @vacayco

As you all know if its something I love; it is to share my travel secrets with you guys.  And last weekend I found the dream of a Airbnb. I often end up booking hotels, or renting villas with friends when travelling, so am actually a bit of a Airbnb virgin, but after last weekend am sold!

And Vacay.co is definively not your normal Airbnb. Everything from the interior,welcoming pack, the logo robe, the little surprise in the fridge and the amazing linen bedding is thought through. The pool house has soul, so still there is so many interior details in this house its not of the cold sort. They just add to the apartments cosy vibe and you just wanna rug up inside, or lay by the pool…and enjoy. Also explains why I ended up with lots of take-outs and uber eats during my stay at Vacay.co. ..Morning swim in the pool, followed by brekkie by the pool, x- amounts of coffees and vintage books, Netflix in the comfy sofa and of course a cosy night by the fire pit. Am coming back! And Hannah who runs the place is the cutes and so helpful. I might have called her to help me lit the fire pit at some stage. But better safe and sorry right?!  And of course she fixed that too! I love weekends when I come back more creative, recharged and with a bigger smile then when I left. Vacay.co did that to me…

Vacay.co are located on the Sunshine Coast in Australia, and are a must if flying into Brisbane, or if you want a get away from the Gold Coast. Instagram @vacayco

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *