DESTINASJON INSPO FOR DE SISTE 3 MÅNEDENE AV 2018..

Det sludder allerede på fjellet og dagene blir kortere, sommerferien føles for mange allerede langt borte i hvert fall på en mandag. Jeg elsker å vekke reiselysten og eventyreren i dere, så jeg leker med ideen om at mandager er en fin dag for å bestille seg en billett. Og her er noen av mine tips for de neste månedene…

Octoberfest –  Den bør tikkes av på bucket listen så hvorfor ikke ha det litt ekstra gøy i oktober?

Spania/Tarifa  – Jeg dro på spontantur til Tarifa siste helgen i september forrige året. Jeg fikk piffet opp brunfargen, sett de fineste solnedgangen, lest bok på herlige takterraser og tittet på kjekke vindsurfere  – anbefales.

LA /Cali – Palmesus, alle de råeste trening og foodie trendene,  ja takk!! Verdt å få sjekket ut hvordan den blomkålspizzaen jeg aldri får til faktisk smaker take-away..

London – Jeg elsker London i førjulstiden.. Bo på Hotel Café Royal, Shop till you drop i de koselige julegatene og selv om Sketch kanskje føles oppbrukt, må jeg innom der også..when in London..

Bali – Jeg vet det også er Thailand men for meg er det Bali som gjelder om jeg må ha varme og tropiske vibber når november/desember kommer som en kald gufs nedover ryggen. I hvert fall til sparegrisen har nok til den Maldivene turen som står høyest på ønskelisten. Men du trenger litt mer en en helg.. Men til gjengjeld får du turkist hav, palmesus, hetebølge, vakkert interiør, din egen villa eller bungalow og den diggeste maten..

Håper jeg inspirerte til en liten tur på skyscanner..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *