PACK FOR A PURPOSE – Klemte reisehjerte mitt <3

Etter å ha reist på de fleste kontinenter og bodd i land som har større forskjeller enn hjemme i trygge Norge har jeg på nært hold sett hvor urettferdig verden er, og hvor heldig jeg er som vokste opp i trygge Norge. Jeg får så mye påfyll av å reise, både i form av minner og av det menneskene på stedene jeg besøker deler av sin kultur, stedet sitt og de varme smilene som blir med i minneboken. Jeg har ofte følt at jeg vil gi noe tilbake, og nå har jeg endelig funnet en organisasjonen som hjelper deg å gjøre akkurat dette!! Det var faktisk modellen Megan Gale som gjennom sin Instagram profil gjorde meg oppmerksom på organisasjonen. Følg henne om du trenger en inspirerende dame, modell og businesskvinne med et hjerte av gull i Instafeeden din. Men www.packforapurpose.org er organisasjonen som klemte hjerte mitt. Før du skal på reise kan du sjekke om landet/stedet du skal til har et samarbeid med organisasjonen. Du kan pakke en ekstra bag med klær, leker eller sengeklær +++ hva du enn kan avse. Kanskje barna dine har vokst ut av klær eller fra leker, eller du har klær du ikke lengre bruker som du vil gi?Du kan deretter gi hotellet den ekstra bagen, posen eller hvor mye plass du har dedikert i bagasjen. Og du kan dra hjem med en lettere bagasje men et veldig fullere hjerte!!

ER ikke dette et veldig fin tiltak?! Jeg synes i hvert fall at det var helt nydelig og en organisasjon jeg håper vokser så jeg kan gi mer tilbake på reisene mine <3

Sjekk ut Pack for a Purpose her <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *