JUST DO IT!

Jeg vet ikke om dere fikk med dere, men for et par uker siden hadde et av favoritt active wear merkene mine her i Australia et intervju med meg. Nei, jeg er ikke sponset av de. Jeg har bare kjøpt treningsklær fra dem siden den gang jeg var en fattig student her og ønsket meg gavekort fra dem til jul. Lorna Jane er merket, og ja de ville intervjue meg,..ja jeg snur meg litt rundt her jeg sitter – men ja de ville intervju meg om hvordan jeg holder meg fit, sunn og glad når jeg er på reise for jobb enten det er shoots, journalist oppdrag eller for fashion week eller eventer. Jeg håper disse tipsene kan være for inspirasjon for dere også.Her er linken. Kom gjerne med spørsmål:)

Akkurat nå er jo jeg langt fra rutinene mine i Norge hvor Core Balance og Barrys Bootcamp var mine go -to. Til vanlig jogger jeg mye når jeg er i Australia, eller går på et helt herlig pilates/barre studio her, og selvfølgelig surfer. De siste ukene har jeg vært i innspurten med noe her, og det har vært sykt lite søvn og veldig hektisk timeplan med no me-time. Jeg kan med hånden på hjerte si at hadde jeg ikke prioritert å kommet meg på en power walk – gå tur, en pilatesklasse, en kjapp løpetur eller en en time i havet på surfebrettet hadde jeg ikke holdt meg sane.

Og noen ganger har jeg bare fått jogget 30 minutter eller en power walk, men fysisk aktivitet gir alltid ny energi!! Og et triks er å booke inn en treningsøkt med en venninne, da føler du at du både får venninnetid, og trening i den lommen du har i løpet av dagen.

Og sist men ikke minst gjør noe nytt, for litt ny inspo. Jeg dro på en bokseklasse tidlig lørdag morgen med en venninne, så gøy og bra for hele kroppen. Og i dag morges prøvde jeg F45 med bestevenninnen min, for igjen å få litt etterlengtet kvalitetstid med en venninne og få tikket av en treningsøkt i samme slengen.

Så mitt råd, ikke glem treningen selv om du er busy bee – jeg tror jeg blir hakket mer effektiv i jobb og en bedre versjon av meg selv når jeg kommer meg på trening <3

Håper dere liker Lorna Jane intervjuet.

God trening da <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *