BOKTIPS FOR HØSTEN ELLER REISEN

 

Du kommer alltid lengst med å følge dine egne drømmer og ikke andre sine, eller samfunnets ulike normer rundt hva som er en fornuftig livsstil etc. Jeg elsker derfor denne boktittelen og har sett etter boken en stund. Jeg fant den på en flyplass i går, siste igjen – må ha vært meningen.. «You do you» heter boken og er veldig mye etter filosofien jeg lever etter nemlig å leve mitt liv som jeg vil. Selv om det ikke alltid har vært lett, men jeg føler jeg stort sett har fulgt drømmen min 100% selv om jeg noen gang har måtte ta omveier som ikke har vært så gøy..

Så om du trenger et push og kanskje har en drøm i magen men føler alle andre er negative og ikke tror helt på den.. Da skal du i hvert fall kjøpe denne boken. Skal gi rapport når den er utlest det ble dessverre mye jobb på flyturen..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *