JEG LÆRER ALDRI; MISS GO GO GO!

…. Jeg lærer aldri, noen må fortelle meg at jeg ikke er superwoman snart – Please!

Jeg tror at jeg kan fly 30 timer å gå rett på jobb, jobbe også gjennom helg siden det er viktig å jam-pack timeplanene med møter, deadlines, events, shoots  – u name it for å lure jet-lag så du ikke engang kan sove når du kan sove. Aldri ta work-balance råd fra meg for jeg følger dem ikke selv. Og selv om jeg nå bare er på sofaen med en kjip forkjølelse. Har dette go go kjøret jeg alltid kjører etter lange flyreiser aldri endt vel, vi har hatt en lungebetennelse som ikke slapp taket på 10 uker for jeg trodde at man kan go go og krysse noen hav med lungebetennelse, lett.. Og den gangen jeg så pinlig måtte forlate et event i Berlin på båre, da Bali matforgiftningen var litt verre og ikke engang superwoman kan lure Bali parasitter. Så nå er jeg her igjen kræsj…Bottomline pass på helsen, og ikke press kroppen for langt etter en flyreise…

Men jeg har hatt en super effektiv uke i Oslo med jobb.Veldig inspirerende, masse sommerinspo ref SS2019, uendelig mange fine mennesker og supre catch ups med flinke kollegaer i bransjen.

Jeg har også endelig igjen fått trent på favorittstudioet mitt i Oslo Core Balance, som min gode venninne Monica Øien driver, altså det er så digg å bare komme inn der eller starte dagen med trening i dette Cali inspirerte studioet. Kroppen, hode og hjerte blir glad. Jeg blir også så inspirert her siden Monica er en av de kvinnene jeg virkelig ser opp til, hun går for drømmer og er uendelig dyktig.  Og nå har hun også lansert den fineste Cashmere kolleksjonen! Jeg heier sånn på kvinner som går sine egne veier og lykkes i business – det er så inspirerende. Og gir meg enda mer inspo til å sette større mål for min egen karriere.

Jeg fikk også med meg en herlig lørdag med ELLE gjengen på Lørdag ELLE Live! Så gøy, og inspirerende!! Selv om jeg har jobbet masse med fine Tomas Erdis går hans sminketips alltid rett hjem, og hvem blir ikke inspirert av Elisa sine motiverende historier.. I tillegg vil jeg fikse leiligheten etter Live Brekke spredde sin interiør magi og jeg tror jeg vet hvorfor drømmeprisen er drømmeprisen etter astrologi foredraget. Jeg gleder meg til neste gang ELLE!

Nå skal jeg prøve å sove av meg feberen, så jeg kan klare å komme meg til hytten i morgen, så jeg kan skyte litt spennende inspirasjon for bloggen og dere.Vi i får håpe det ikke bare blir ginger shoots bilder.. Men jeg skal selvsagt vise dere hvordan jeg lager det:)

Natta og god helg <3 Ta vare på helsen, husk å puste inn i mellom..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *