SUPERMAT MORGEN <3

Jeg har aldri vært en person som propper i meg vitaminer eller tilskudd, da jeg prøver å få i meg nok næring gjennom det jeg putter i meg. I hektiske perioder prøver jeg derfor alltid å få i meg nok supermat, men når du bor i en koffert, og kroppen enda tror den er på en annen tidssone er det ikke alltid lett. Det er kanskje derfor jeg har blitt super forkjølet, så målet for neste uke er å ta vare på kroppen min før den skal rundt jorden atter en gang.

Jeg elsker smoothie bowls sommer som vinter. Man kan putte det meste av frukt og grønt i dem (smakssak), men i dag tok jeg det som var i kjøleskapet hjemme hos ho mor. Dette er den mest basic du kan lage, og med ingredienser de fleste har i kjøleskapet.

  • SPINAT (jeg tar ganske mye spinat i, så jeg vet jeg dekker litt av dagens grønne behov)
  • FROSNE BRINGEBÆR (ta de bærene du har i fryseren)
  • BANAN (gir den myke konsistensen, avokado funker også)
  • SOYA MELK (her bruker du den væsken du foretrekker, vann vil gjøre den mindre kremet)

Men nå kommer vi til SUPEReffekten nemlig toppingen. Her elsker jeg å strø på ting som kroppen elsker. Jeg elsker alt som er crunchy, så at det også er bra for kroppen min er jo bare en fantastisk bonus. Jeg får helt hjerter i øynene av de nye posene til favoritt toppingene mine fra Supernature som er mine go-to smoothie toppinger når jeg er i Norge.  I dag ble det gojibær, hampfrø, bipollen og rå kakao nibs fra Supernature. Pluss en håndfull mandler som man jo også har i de fleste norske hjem.

Om dere vil vite noe om hvorfor jeg er så glad i akkurat slike toppinger, hvorfor de er så super etc, kan jeg godt lage et innlegg på det også. Jeg elsker å høre deres tilbakemeldinger på hva dere vil vite mer om, så please please:)

Men håper dette kan inspirere til litt smoothie laging og supertopping selv på vinteren <3

God helg fininger!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *