LITT MAGI FOR GUSTNE VINTER HENDER OG TÆR..

Jeg kan trygt si at når jeg til tider føler at jeg pendler mellom Australia og Norge er det langt fra en frøken sport. Og jeg er ikke hun fancy magasin damen som går av flyet med blow dry og strøken sminke. Jeg flyr med null sminke og fokuserer med lag på lag av fukt. Allikevel stod det svært dårlig til med manikyren jeg tok på meg kvelden før avvreise. Den hadde fått seg en trøkk i luften og så heller trist ut da jeg landet i Oslo for litt over en uke siden. Så det gjaldt å gjemme hendene godt før jeg fant neglelakkfjerner hos venninnen min senere på kvelden. Tærne orket jeg ikke engang å ta stilling til for de skulle vel trøkkes inn i støvletter, og ikke se dagens lys under Norges oppholdet før de skal tilbake til strendene i Australia i slutten av november.

Nei, nei, feil Cecilie! For jeg vet jo at uansett årstid; har jeg lekre tær føler jeg meg 100% freshere. Jeg liker ikke gjemme tærne på pilates matten eller ikke kunne dra av meg sokkene på fest bare fordi det er vinter. Huden min blir generelt knusktørr i norsk vinter så jeg bestemte meg for å ikke hive inn håndkle bare fordi jeg nå var i kulden, men gå for freshe føtter og tær uansett årstid.

Escape by Lakkbar på CC-Vest ble redningen og eieren Eszter er bare den søteste, og så flink. Ja, for jeg har gjort mye mani/pedi i mitt liv og resultatet er varierende, men jeg kan trygt si Eszter er en pro. For med lakkede negler føler jeg meg med ett mer profesjonell i møtesituasjoner i jobbsammenheng etc. Siden høsten er her gikk jeg for en klassisk høstfarge nemlig en mørk burgunder. Jeg liker å matche hender med føtter, så hos meg ble det burgunder også på tærne.

Jeg var nesten flau for å vise Eszter mine tørre hender og føtter med flassende neglelakk – ikke Insta worthy på et sekund. Etter et par timer hos Eszter var derimot neglene mine klar for møter, fotoshoot, eventer og vintermørket. Gamle neglebånd og tørr hud under føttene er borte og jeg har for en gang skyld babyhud på hender og føtter, og det midt på vinteren, wow!

(La oss alle minnes hvor trist hendene mine så ut før magien til Eszter…)

Jeg gjør alltid shellac når jeg gjør mani/pedi litt fordi jeg drar rundt på kofferter og åpner ørten bokser pga. jobb i løpet av en jobbuke. Men om hadde hatt ett mer stillesittende yrke kunne jeg fint tatt vanlig mani/pedi. Men for meg er det frihet å kunne ta på meg jobbeskoene etter en shellac behandling, og ikke være redd for å ødelegge neglelakken. Og når du går til et så profesjonelt sted som Escape by Lakkbar, som bruker Orly er disse produktene ikke skadelige for neglene. Snarere tvert i mot.

Håper min lille redningsaksjon av neglene mine kan inspirere andre til å også ha freshe negler selv i vintermånedene.

God mandag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *