PRIVAT FOTOGRAF I CAPRI, JA TAKK!

(English version underneat/All the pictures are owned by Jacqueline Giltrow)

Takk meg senere. Jeg har allerede sommeren 2019´s hotteste tips!

Tipset er et fotograf tips. Ja, hu er et av de mest fantastiske menneskene jeg har vært så heldig å få møte i 2018, fantastiske og kjempeflinke Jacqueline Giltrow som er lidenskapelig opptatt av å forevige reiseøyeblikk. Om du tar en kjapp titt på Instagrammen hennes @jacgiltrow skjønner du hva jeg mener. De drømmende feriebildene på Instagrammen hennes er faktisk tatt på en tripod, så da kan du tenke deg magien hun foreviger bak linsen.

Den gode nyheten er at hun kjenner noen av av de beste feriespotsene på den italienske kysten som Capri, Positano og Amalfi. Og hun har akkurat åpnet opp for bookings for EURO summer 2019 på websiden sin; www.jacquelinegiltrow.com.

Siden jeg har reist mye alene har jeg mange ganger vært på de mest fantastiske plassene og ønsket at jeg kunne leid en fotograf, hvorfor? Ja, nå trenger jeg jo det litt på grunn av jobb. Men tidligere lenge før jeg begynte å blogge etc. Fordi jeg kunne ønske jeg hadde hatt fotografiske minner av meg selv løpende ned rismarker i Vietnam, når jeg plukker kokosnøtter fra trærne i Fiji, surfer i Cali eller spiser meg selv ut av Firenze. Men da hadde jeg ikke en Jac å booke, og jeg finner ikke den ene delen til min gamle tripod fra studietiden en gang. Hvilke boks er den i liksom (det er dessverre bokser i ulike land..)? Så om du planlegger tur til den vakre Amalfi kysten denne sommeren jeg har herved tipset deg om tidenes ”Insta-husband”.

Og ikke fortvil du trenger ikke å være modell eller influencer for å booke Jac. Hun insisterer på at hun vil jobbe med deg uansett bakgrunn. Hun sier at det er bare å la henne gjøre alt det profesjonelle rundt billedtakningen. Du skal bare nyte stedet.

Selv om Jac er australsk er Amalfi hennes andre hjem. Ikke bare er stedet vakkert fra land og sjø hun elsker også varmen blant menneskene i dette lille italienske samfunnet.

Hun mener også at selv om stedet er proppfullt av turister på sommeren kan man fint få nyte litt av hotspotsene og få fine bilder om man timer det riktig.

Glemte jeg å si at Jac er en av de skjønneste menneskene jeg har møtt? Hennes fantastiske energi kommer til å gjøre at du elsker å være foran kameraet uansett om du er nybegynner eller ikke.

Jeg leter i hvert fall etter billetter til Capri, dette stedet har nemlig vært på min bucket list alt for lenge nå!

Sees vi der?

HIRE YOUR OWN PHOTOGRAPHER IN CAPRI

Thank me later. I am already giving you the hottest tips for your 2019 summer holiday. My hot tip is one of the most amazing women I have crossed paths with in 2018; The lovely and professional photographer Jacqueline Giltrow with both a passion and amazing talent for capturing travel moments. Just take a look at her Instagram account @jacgiltrow and you know what I am talking about. On her Instagram she mostly capturing her dreamy travel and lifestyle photos with a tripod, so you can only imagine what magic she creates when she is behind the lens.

The good news for us is that she knows the best corners of our favorite summer hot spots like Capri, Positano and Amalfi. And she has just opened for bookings for Euro Summer 2019 on her website www.jacquelinegiltrow.com. As a solo traveller myself I have sometimes been to some of the most beautiful corners on this word and wished I could book a photographer. Why? These days taking and being in pictures is a large part of my job. But I would love to be able to flick through photos of me running down rice fields in Vietnam, climbing trees after coconuts in Fiji, surfing in Cali and of course eating myself out of Florence which I did before I was a travel influencer. I never captured those moments. However, I didn’t have a Jacqueline, and am not good with my tripod. So yes if you plan seeing the beautiful coastline of Italy this summer, and need a talented “Insta-husband” to capture yourself in one of the worlds most stunning locations then my recommendation is to book Jac now!

And don´t worry you don´t need to be an influencer or model to book Jac.

She insist she would love to work with you either you are inexperienced or an experienced influencer, model etc. “I just want to help you create and capture some amazing memories in a comfortable, friendly, fun environment. Let me do the pro stuff, you just enjoy the amazing Amalfi.”, says Jac.

Still Jac is Australian; the Amalfi is like her second home. Not only does she find the place aesthetically stunning from both land and the sea. She is also drawn to the area because of the warm, genuine community

She even ensures me that still the coastline has become an it-spot for travellers every summer its still possible to escape the crowds. “Absolutely, there are definitely still some “undiscovered” gems. And timing is everything. There are some key times in all the hot spots that you can go that will allow you to have a much more exclusive experience.”, she says.

Did I say that Jac is an angel of a human too? I can promise you that her good energy will make you nothing but perfectly comfortable in front of that camera.

I am currently looking for tickets to Capri, cause this place has been on my bucket list for way too long.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *