5 TIPS TIL EN EFFEKTIV MANDAG!

Jeg vet selv at jeg har en veldig hektisk uke foran meg, ettersom dette er siste uken i Norge før jeg skal hjem igjen til Australia. Det er deadlines, møter og planlegging av desember og noe så gøy som regnskap som står på agendaen min denne uken. I det siste har jeg slitt med å sove på kveldene for jeg føler jeg har 20 tabs i hode med ting jeg skal gjøre dagen etter og må huske etc. Når jeg føler meg litt stresset for en ny uke,  er det å møte den organisert og på topp KING, så her er mine tips om du også ønsker en effektiv mandag.

  1. Skriv en liste søndag kveld med alt du trenger å få gjort mandag. Begynn med det viktigste på toppen av listen, og jobb deg nedover. På denne måten har du en slag plan når du våkner. Og det finnes ikke noe deiligere enn å stryke ting fra listen.
  2. Ha vekkerklokken på et kvarter tidligere enn vanlig så du faktisk allerede har 15 min til å sjekke sosialemedier etc. Dette for å unngå å bruke for mye tid på sosiale medier senere på dagen. Og i til legg få en  morgen uten stress. Uansett dag er det viktig å alltid ha litt me time med kaffekoppen og frokosten på morgenen, det setter dagen!
  3. En gammel kollega fortalte meg alltid at om han pyntet seg litt og tok på seg litt fredagsklær på kontoret på mandager, da det tok litt av mandagsfølelsen bort og helgen føltes med ett ikke så langt borte. Dette funker faktisk. Så jeg prøver å se litt ekstra ut på mandager, enten jeg har hjemmekontor eller møter.
  4. Har du mye du skal i gjennom foran pc´en og en lang to do liste. Og kan være litt borte fra telefon? Da setter du telefonen i flymodus. Jeg gjør ofte dette når jeg skriver lengre features, så jeg ikke må begynne på nytt hver gang noe skjer på telefonene. Alternativt, legg den et annet sted i rommet på lydløs, så du hører vibrasjonen om den ringer. Da blir du ikke fristet til å titte på den, men du hører om noen trenger å ha tak i deg.
  5. Trening gir energi, men jeg merker selv at det er hardere å få treningsmotivasjon her i Norge i den mørkeste måneden i året. Så pakk treningstøyet i kveld, så det ser på deg når du våkner og du får startet uken med en god mandagsøkt!

Ha en herlig søndagskveld og håper tipsene gir dere en effektiv mandag!

xx C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *