STAYCATION PÅ OSLOS FINESTE HOTELL

Om du trenger julegavetips som garantert faller i smak eller et generelt gavetips som passer hele året enten du vil gjøre ekstra stas på deg selv, eller noen du er ekstra glad har jeg det beste tipset. Hvem vil ikke elske å få en staycation i Oslo, eller hotell weekend til hovedstaden i gave? En natt på det jeg tør påstå er Oslo´s lekreste hotell nemlig The Thief er en luksus alle trenger og fortjener inni mellom. Slik egentid og pusterom i lekre omgivelser er viktig for både humør og helse. Og sånne egentid staycations tror jeg kommer til å bli viktigere og viktigere i disse tider hvor vi løper mer enn vi går i livene våre.

Da jeg var i Oslo i november fikk jeg endelig prøvd hotellsengene på The Thief et hotell som lenge har vært på bucket listen min ettersom jeg tidligere har skrevet om hotellet for Harper´s Bazaar, samt besøkt The Thief for lunsjer og spa behandlinger. Etter en hektisk måned i Norge var det utrolig digg å sjekke inn på The Thief en kald lørdag ettermiddag for nesten et døgns avkobling.

Tjuvholmen er et fantastisk område av Oslo med både kafeer, uendelig av shopping muligheter, fantastiske spisesteder og til og med museum. Allikevel var jeg fast bestemt på å ikke legge for mye planer utenfor hotellets fire vegger, men rett og slett prøve å bare nyte hotellet.

15:00 Sjekker inn i den lune lobbyen hvor jeg med ett får julestemning både av peisen og det nydelige juletreet i resepsjonen.

15:30 Tar inn havutsikten fra rommet mens vi drar på oss badekåpene og de varme tøflene på rommet. Siden det er minusgrader ute står badstue og spa på menyen.

16:00 Fra rommet kan vi ta heisen rett ned i spa´et og ingenting gjør vel en mer zen enn et lekkert og varmt spa når det er frost på ruten. Ved bassengkanten tar vi oss en kaffe og nipper til det innbydende fruktfatet vi blir servert. Spaturen blir avsluttet med tur i badstuen, før vi setter snuten mot hotellrommet. Om du har tid bør du også unne deg en av de fantastiske behandlingene spa´et tilbyr. Jeg har tidligere hatt en fantastisk ansiktsbehandling og massasje her, og de har begge vært helt himmelsk.

18:00 Tilbake på rommet er det bare å koble Sportify til rommets sound system og kvelden er i gang. Vi bestemmer oss for at jentekveld er jentekveld, og booker bord på favoritt pizzarestauranten vår på Tjuvholmen, og bestemmer oss for at minusgrader tilsier at det blir Netflix fra hotellsengen etter pizzaen.

20:00 Tilbake på rommet blir vi møtt med god natt te. Så utrolig hyggelig! Jeg er blåfrossen og tapper i badekaret, for en luksus. En kald november kveld i et herlig varmt boblebad med yndlingsmusikken min på øret. Dette har vært på ønskelisten min lenge.

21:00 Te, utsikt over vakre Tjuvholmen og Netflix, ja takk!

23:00 God natt!

08:30 Kaffe fra rommets Nespresso maskin i hånden og rosa soloppgang over Oslofjorden. Kan en søndag starte bedre?

09:00 Når en hotellfrokost inkluderer chia pudding, sunne shots og endeløse glutenfri alternativer er jeg solgt. Denne frokosten kan fort dra ut i en brunch, så kom sulten. Jeg kan med hånden på hjerte si dette er Oslo´s beste frokost!

11:30 Må dra meg ut av sengen, pakke bagen og si hade til den vakre havutsikten.

12:00 Sjekker ut; uthvilt, med senkede skuldre og klar for en ny uke, takk The Thief. Jeg kommer garantert til å sjekke inn igjen for å få denne The Thief boosten igjen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *