ALLERGISK REAKSJON OG HENDER UTEN MOJO

Beklager at det har vært litt stille fra min side, men jeg har hatt en allergisk reaksjon – eller det er det legene sier, men nå er det to uker siden første legebesøk, og jeg blir liksom ikke bedre. Det litt bedre, men så kommer det tilbake med full styrke igjen. Noen dager etter at jeg landet i Australia ble nemlig hendene mine 2 størrelser større men masse utslett mer som væskende prikker oppå hendene. Jeg fikk helt panikk da det også begynte på føttene, og det klødde så jeg følte det tok overhånd spesielt på natten. Mangoskall i et sår på henden sa legene. Jeg fikk salve på resept og har smurt sterk salve på hendene i 2 uker, samt vært tilbake hos legen. Heldigvis gikk det bort oppå hendene, men nå er det verre enn noen sinne inni hendene og hendene er stive som stokker. Så jeg skal til legen igjen i morgen. Jeg må til bunns i hva det er jeg eventuelt ikke tåler – hva som skjer. Men når slikt skjer blir jeg så glad i helsen min. Jeg skal behandle hendene mine som diamanter bare de blir normal igjen snart. Jeg beundrer mennesker som går ut hver dag selv om de har hudlidelser etc. Jeg merker hvor mye detter påvirker meg. Jeg vil ikke håndhilse for jeg er redd folk tror jeg har en pest. Selv om hendene mine enda er veldig hovne er utslettet inni håndflatene nå, så her er det første bilde av hendene mine på 3 uker. Takk gud for den herlige sommer manikyren og pedikyren Lakkbaren på CC-Vest gjorde for meg før jeg dro til Australia. Å ha fine negler har reddet meg til å føle meg hakket mer fresh gjennom disse ukene. Og de sitter som støpt. Selv med de sterke kremene jeg har smurt meg med de siste ukene blir neglene ikke skjoldete. Nå må jeg bare finne en plass her som kan gjøre en like god jobb som favoritten min Eszter hos Lakkbar. Jeg tror det blir vanskelig for hun er den beste jeg noen gang har vært hos. Men når disse hendene endelig blir helt normale igjen skal jeg behandle de med silkehansker. Jeg ble så lei i dag, så nå vil jeg bare detox ut av kroppen hva det enn er denne allergiske reaksjonen er, så har bestilt masse juicer som kommer på døren i morgen. Jeg skal mase mer på legen også. Jeg vil bare ha helsen tilbake og vise hendene igjen. Om noen har noen råd eller har hatt noe lignende, blir jeg super glad for råd…

xx C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *