NYTT ÅR, NYE DRØMMER OG MÅL <3

Jeg vet vi er langt inni januar, men jeg har måtte ta litt digitale pauser da desember sine allergiske reaksjoner og 5 legebesøk gjorde at jeg måtte koble litt av og fokusere på helse. Men ja derfor blir også et av de store fokusene for meg i 2019 helse.

Dere som føler meg vet jo hvor glad jeg er i alt på helsekosten, sunn mat og en aktiv livsstil. Allikevel er jeg ikke perfekt og siden det bare er meg strunter jeg ofte unna middag og hiver i meg avokado toast,  grøt eller yogurt og en sunn frokostblanding. Jeg er mye flinkere til å få i meg karbohydrater enn proteiner for eksempel.

Jeg sover heller ikke mye for jeg har hundre prosjekter jeg vil gjøre, kan ikke si nei og elsker jobben min så jeg elsker å lære mer innen det jeg driver med – og bruker mye tid på å utvikle meg. Selv om jeg enda skal jobbe med det jeg elsker skal jeg bli bedre til å bli 100% effektiv på en ting av gangen. Altså flymodus på telefon når jeg feks ikke bør være på Instagram eller email men må skrive.

Her kommer balanse inn så i 2019 skal helsen bli bedre for jeg skal få mer balanse.. Haha og her kommer venner og dating inn også. Jeg elsker å danse, være sosial og reise på ferie med venner. Dette skal jeg prioritere til finerspissene i 2019. For det er jo dette man husker latteren, gangene man danser til soloppgang, roadtrips og ferie minner med venner.

Jeg skal også bli flinkere å si noe fint til fremmede, for noen ganger ser jeg noen med fint hår, kul leppestift eller en rå kjole. Jeg skal huske å si det høyt hver gang ikke bare tenke det. Det gjør jo dagen til den person så mye bedre. I hvert fall hadde jeg blitt glad i hjerte om noen sa det til meg..

Og selvfølgelig skal jeg reise mer og gjøre ting for første gang…

Hva har du manifestet for 2019 – hva er din drøm… Skriv ned litt tanker og drømmer. Si de høyt, skriv de ned og lek med de i tankene dine så lover jeg de nok kommer til deg i 2019.

Godt nyttår fine dere <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *