MINE JANUAR FAVORITTER <3

Jeg vet ikke hvordan det har vært med dere, men mitt januar startet med en brak og jeg har bare måtte følge med i svingene.

Allikevel er jo ordet mitt for 2019 slow, så jeg skal ikke lyge, det har vært noen netter med svært lite søvn pga jobb, men jeg har vært bestemt på å prøve å gi kroppen min mer søvn når jeg kan. Og denne uken har jeg faktisk lykkes en del med å gå tidlig til sengs å våkne så tidlig at man til og med får trent på kvisten (Her går solen opp 4:50 snork). Energi nivået blir så mye høyere  av morgentrening, så mer av dette i 2019! Har febrilsk prøvd å finne en trening som er nærme Core Balance sin Body Sculpt og jeg har funnet et nytt studio her som faktisk har noe som kan minne om det – Modelfit, så jeg er litt hekta.

Men som i forrige uke når jeg var på to ulike reiser for shoots og det blir både lite søvn og lite trening føler jeg at det er bra å ha noe ekstra styrke pulver. Jeg gikk derfor til innkjøp av The Super Elixir som ikoniske Elle Macpherson står bak. Jeg håper at det på virvelvind dager gir kroppen min det den trenger, litt energi og gjerne litt glow. Vi skal se..

Siden jeg er super gammeldags når det kommer til kalender, må jeg ha en ny almanakk hvert år, så jeg kan skrive ned møter, deadlines, reiser etc. Men i år fant jeg den beste hittil hos Collective Hub den har sånne herlige Summer Fun sider- kryss av at du har pakket en picnic, laget en summerlåt liste, gått på en ny restaurant denne sommeren +++, self care lister, spørsmål hver måned rundt målene dine etc. Perfekt for oss som driver for oss selv.

Så ja jeg er ganske happy at selv om januar ikke har bremser, så har jeg investert i ting som jeg tror gjør meg en bedre meg nemlig mer søvn og morgen trening, samt funnet et nytt treningskonsept, superpulver og beste kalenderen ever..<3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *