LØSNINGEN FOR Å BEHOLDE GLØDEN FRA OSLO TIL AUSTRALIA

                                               Foto: Tilhører Elite Helse

Endelig har jeg funnet oppskriften på hvordan jeg kan beholde gløden gjennom den altfor lange flyreise fra Oslo til Australia. Ja, jeg trengte faktisk ikke å legge et tonn med fuktmasker og fete kremer konstant for å unngå å se ut som en inntørket rosin på den siste turen min til Australia. Jeg ble reddet kvelden før avreise av flinke Isabella på Elite helse i Oslo. Pga min sensitive hud var jeg super skeptisk til å foreta meg noe som helst kvelden med huden min kvelden før avreise. Hva om jeg våknet illrød i ansiktet, eller jeg ikke tålte et av produktene? Men jeg var ærlig med Isabella om alle mine tidligere bommerter med hudbehandlinger, og hun så fort hvilke hudtilstand jeg hadde, så jeg følte meg i trygge hender. Hun mente en Green Peel med produktene fra Dr. Med Christine Schrammek ville være midt i blinken for meg, og ville gjøre meg fresh igjen etter en måned i minusgrader og en heftig jobbschedule som hadde satt sitt preg på den stakkars huden min. Gusten var bare et stikkord.. Men Isabella og hennes flinke kollegaer på Elite Helse skulle gi meg gløden tilbake. Green Peel masken er satt sammen av urter og det føltes som at masken smeltet inn i huden min da den ble påført. Jeg fikk også lysbehandling. Det er også ulike styrker av peelen. For min hudtype, og formål valgte vi den letteste behandlingen som er en maske som kun gir huden glød og ja du blir fresh igjen. Du kan velge sterkere varianter av peelen som gjør at du flasser i ettertid av behandlingen og dermed får en sterkere peeling effekt. Hvilke behandling som passer til deg, din hud og ditt formål finner du enklest ut med å fortelle hva du ønsker ut av behandlingen når du stikker innom salongen.

Etter ferdig behandling trippet jeg ut i Oslo´s vinterkulde, og tenkte jeg heller burde gå å møte noen med min nye glød isteden for å gå hjem for å pakke kofferten. Vekkerklokken var på rundt 4 slaget morgenen etter, og jeg husker jeg kvapp da jeg så min fine glød i speilet. Det er ikke ofte jeg har glød klokken fire på morgenen, det kan jeg love dere. Det var også fantastisk å se seg selv i speilet på den alltid ”glamorøse” flydoen gjennom flyturen, og i hvert fall se at jeg enda hadde glød. Jeg tror dette blir min nye go-to behandling da jeg elsker at den er så naturlig men samtidig så effektiv og skånsom mot min hud som ofte slår seg vrang ved behandlinger.

Jeg har også tenkt å prøve produktene til Dr Med. Christine Schrammek, men først er jeg på leting etter et sted jeg kan få meg en Green Peel behandling her i Australia. For det blir litt dyrt å reise helt til Elite Helse for Green Peel effekten <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *