EN LUKSERIØS OASE I BYRON BAY

Dette er ikke første gangen, og garantert ikke siste gang jeg skriver om Byron Bay. Stedet jeg forelsket meg i allerede som 19 åring. Siden Byron Bay er ca 50 minutters kjøretur fra der jeg bor nå, og jeg aldri har bodd lengre enn en times + kjøretur fra denne herlige byen i årene jeg har bodd i Australia, er den lille strandbyen et sted jeg ofte drar både for kreativ-inspo, for en girlsnight, en pust i bakken eller en helgetur med overnatting. Byron Bay har forandret seg veldig siden jeg først ble kjent med stedet, og man kan trygt si at mange andre også har forelsket seg i stedet, og for å være helt ærlig er jeg mer i Byron Bay vinterstid da det er litt roligere – eller mer som gamle Byron Bay som jeg liker å kalle det…

Allikevel er det et sted i Byron Bay som verken sommers eller vinterstid vil ta fra deg Byron Bay roen. Det lukseriøse boutique hotellet Raes on Wategoe, som forøvrig er favorittstranden min i Byron Bay er et sted du aldri føler turistmaset. Her blir du bortskjemt både på service, stillhet, interiør og luksus. Raes er for deg som vil ha luksus, så her reiser du når du vil ha en romantisk ferie med din kjære, skal feire en spesiell dag, eller rett og slett vil unne deg selv litt luksus. Og dette får du i massevis på Raes. Her kan du nyt late dager ved bassenget som er en oase i seg selv, ta inn den vakre havutsikten fra solsengen på din private terasse, ta morgendukkerten på Wategos; for så å spise frokost med saltvannshår og utsikt mot stranden. På Raes trenger du ikke tenke på mye annet en hvilke spa behandling du skal ta, når og hvordan du kan gjøre din egen leilighet om til et lite Raes  (glem pinterest du trenger bare Raes), eller om du skal hoppe i havet eller bassenget som minner mest om en herlig Santorini sommerdag.

Alle som har lest bloggen min, fulgt meg på insta en stund.. vet at jeg er alt for at man må leve når en kan. Ikke sett ting på bucket-listen for lenge..etc. Raes er en av de stedene jeg håper du tar med deg din kjære eller andre du er glad og unner deg selv litt luksusen for en spesiell anledning. Og man kan alltid finne spesielle anledninger.  Jeg har allerede booket inn min hens night her når den dagen kommer <3

Her er et lite bildegalleri for deg – enten du sitter i snøstorm eller er i varmere himmelstrøk, litt Raes inspo blir aldri feil, og spesielt ikke på en mandag. …

Sjekk ut Raes her

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *