SUMMER TIME

Endelig kom sommeren mens jeg var på Oslo besøk, og jeg kunne endelig hive av meg strikkegenseren, og buksebena, og hive meg over kofferten fylt med sommerklær. Jeg elsker peoner, og kanskje det var derfor neglelakken min fikk matchene farge denne uken haha, og jeg måtte innom blomsterbutikken å snope meg peoner for den rette sommerstemningen. Når huden blir gylden liker jeg også litt gyldne accessories. Jeg elsker derfor den nye ringkolleksjonen fra Daniel Wellington, som jeg stylet med et tynt armbånd og klokken min fra Daniel Wellington. Mine favoritter er variantene i rosegull. Jeg liker enkle ringer som jeg kan stack, så jeg enkelt kan style dem både til hverdags og sommerantrekkene mine. Og siden jeg nå skal leve i en koffert de neste tre ukene, er denne armcandy komboen perfekt.

I forbindelse med Daniel Wellington sin nye ringkolleksjon har dere også mulighet til å gi sommerantrekkene det lille ekstra. Jeg har nemlig en rabattkode som gir 15 % av ditt kjøp hos Daniel Wellington på danielwellington.com, eller i en Daniel Wellington butikk. Koden er CECILIEM 

Håper sommeren snart kommer for å bli <3 Ha en fortsatt fin helg, og håper dette gav litt styling – inspo til sommerantrekket.

xxx C

Foto: Max Barel

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *